Kandovaná citrónová kůra
Kandovaná citrónová kůra je vynikající pomocník při pečení sladkých moučníků.
Výrobce: | Natural Pack | |
Kód produktu: | PRODUCT-336 |
Další vlastnosti |
|
Kandovaná citrónová kůra
Co by byl tradiční biskupský chlebíček nebo sladká štola bez kandovaného ovoce? Vyzkoušejte přimíchat do svého pečení aromatickou kandovanou citrónovou kůru, která dezertům přidá sladkost, lehkou štiplavost a svěží citrusovou vůni. Kůra nepotřebuje žádné další přípravy, stačí ji pouze přimíchat do těsta a nechat zapéct. Výsledný pokrm svou vůní pak přímo láká k zakousnutí.
Složení:
citronová kůra 49 %, glukózo-fruktózový sirup, sacharóza, regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, oxid siřičitý
Víte že?
Citrón je plodem citronovníku. Je známý svým vejcovitým tvarem, zářivě žlutou barvou, a především svou výraznou kyselou chutí. Pěstuje se hlavně v subtropických oblastech, ale zdatní pěstitelé si s ním poradí i u nás v mírném pásmu. Má vysoký obsah kyseliny askorbové a citronové. Je to překvapivě vodnatý plod, tvoří ho totiž okolo osmdesáti sedmi procent vody. Najdeme v něm také vitamíny skupiny B a řadu minerálů.
Výživová hodnota (na 100 g)
Energie | 303 kcal |
Tuky | <0,5 g |
z toho nasycené MK | <0,1 g |
Sacharidy | 76 g |
z toho cukry | 54 g |
Bílkoviny | <0,5 g |
Sůl | 0.24 g |
Vyberte si druh plodu | citrónová kůra |
Úprava | kandované, proslazené, s cukrem |
Vzhled | kůra |
Výrobce | Natural Pack group s.r.o., Starovice 320, 693 01 Starovice |
Země původu suroviny | Itálie |
Trvanlivost | 12 měsíců od data výroby |